Keputihan😖😖

Salam, hi semua😉 Saya nak tanya ada petua apa2 tak nak hilangkan keputihan yg banyak & gatal2 ni🥺 Even saya dah guna ubat yg doktor bagi pon still ada lagi😭 #mohonbantuanibu2

2 Balas

Mcm saya ari sbb saya byk makan manis. Then saya kurangkan manis and lebih kan air kosong je. Kurang la sikit keputihan tu

2y ago

Ohh, saya pon suka makan manis2 lately ni. Ok saya try ok sis. Thankyou tau

wslm. cuba sis mkn yogurt yg plain punya tu. buah cranberry pon ok utk keputihan.

2y ago

Ohh. Okok, nanti saya try makan yogurt plain dgn buah tu. Thank you sis