Scan 8mggu denyut jantung tiada,janin ada help ada pengalaman tak mommy

Doc suruh repeat 2mggu lg risau

7 Balas

Saya check upt masa minggu ke5. Positive result. Saya tunggu sampai minggu ke9, saya pergi scan dkt swasta siap ada heartbeat. Saya bawa gambar ultrasound pergi kk terus dpt appointment buka buku pink minggu12. KK pun tak cakap pape maybe sbb saya ada gambar ultrasound dah. Mereka check pun ada heartbeat masa minggu12 tu.

12mo ago

Alhamdulilah sis smoga ada keajaiban mgg depan sy scan semula amin amin tq share

pengalaman saya sebelum ni, saya scan masa kandungan usia 10 minggu, baru nampak janin dan denyutan jantung baby. saya cek up kat kk. pendapat saya, ikut cakap doktor. faham perasaan risau tu. melainkan sis ada spotting, jadi sis boleh cek segera kat hospital. minta doa yang baik-baik

12mo ago

Tq sis lega dan tenang hati ni ye setakat ni xde bleeding spotting baikla harap kes sy mcm sis jgk next scan bby sihat dgn jayanya nanti sy update balik tq sis

cuba dpt kn 2nd 3rd alternatif klinik lain. dengar pandangan dr doctor lain juga. pastikan kalau boleh mmg klinik o&g.

12mo ago

lagi awak tunggu lagi makin awak risau. sbb awak xtahu condition baby yg betul2. nnt takut awak stress. lg boleh effect baby dlm rahim awak. kalau awak tanya sini bermaksod awak nk dgr opinion kami. jadi cuba la ikot apa yg kami bgtau.

klu awak rse x bley tggu 2 mggu tu, awak bley peg scan kt klinik swasta.. mesin dyorg cggih sikit..

12mo ago

Okay2 nanti sy cari yg betul2 boleh buat scan

awk scan kk ke.. better scan swasta..

12mo ago

Haah awk buka buku pink terus scan nanti sy try scan kt swasta

try scan kt klinik lain pulak

12mo ago

Okay sis harap adala berita baik setakat ni sy xde bleeding xde apa

try pergi klinik lain