Scan 9w4d, masih tak nampak janin

Pegi clinic scan untuk 9weeks, Doc kata tak nampak janin lagi. Mungkin proses lambat kata Doc. Doc suruh repeat scan lagi dua minggu. Hati ni risau sangat. Memang normal macam ni ke? Ada harapan lagi ke? 😔 #ingintahu #seriusnanya

Scan 9w4d, masih tak nampak janin
2 Balas

Normal, proses persenyawaan ada yg lewat, especially irregular period. Meanwhile keep mkn folic acid ya ☺️

2y ago

Okay sis. Thanks 😊😊

Bole saya tau, sis dapat tahu pregnant bila ya? lewat berapa hari dpt tahu tu

2y ago

Seminggu sebelum period, dada start bengkak dah, test pregnancy positif tapi kabur.. bila pegi klinik scan tak nampak lagi masa tu doc kata kiraan dari first day period 4 minggu. Repeat scan minggu ke 7, baru nampak kantung.