28week

doakan urusan nikah sya dgn ayah dri baby sya dipermudahkn.. semakin dkt nak nikah mcm2 tekanan sya dpt.. ?

20 Balas

sma lah ngn sya ari tu sis...mcm2 dugaan tpi alhamdulillah slmt d ijab kabul n tok kadi pun cpt2 nk akad nikah kan kite org...sbb 18/03 PKP nk d laksanakn...17/03 sya n husbnd akd nikh..1/04 sya pun brsalin...

3y ago

Saya tak sempat nak binti kan nama bapa. Dia . Sebab kene buat buku pink sebelum kandungan masuk 4 bulan