28week

doakan urusan nikah sya dgn ayah dri baby sya dipermudahkn.. semakin dkt nak nikah mcm2 tekanan sya dpt.. ?

20 Balas

Saya kawen pun masa 32 weeks . Kalau kat kl saya tak kena denda . Semua dipermudahkan . Sebab family baru tahu masa saya 29 weeks urusan semua pasal kawen settle tepat 32 weeks baru sah jadi isteri . Time tu saya fikir asalkan ayah baby ni nak bertanggungjawab alhamdulillah . Walaupun dia tak hak untuk baby ni . Tapi tetap anak dia . Lepas sah semua , semua perasaan ada . Terus menangis . Sebab fikir anak ni takda salah . Yg salah nya kami . Semoga sis dipermudahkan .