Ujian keguguran lagi ?

Doakan sy dan suami dikurniakan rezeki baby.baru sja melahirkan baby harini (diusia 20 minggu dlm kandungan).kali ni dh kali ketiga diuji keguguran (1x 1st trimester dan 2x 2nd trimester).. semoga Allah mmbalas doa kalian..trima kasih..

3 Balas

cuba amalkan minum jus Royal V dr JRM Bonda Rozita tu.. sy 5 bln lepas gugur terus pregnant balik lepas minum jus Royal V tu..walaupun time tu mmg sy ambil pil perancang..mmg tujuan sy minum jus tu utk nk cpt pulihkan tenaga n peranakan..alhamdulillah dgn izin Allah tiba² preggy pula..

Awak ada msalah rahim tak kuat ke? Doc tak ikat rahim supaya baby tak jatuh? Or ada msalah lain? Gugur 20 weeks keatas ni kdang ada yg sbab rahim tak mampu tampung baby jd klau pregnant lg doc akan ikat rahim sampai tempoh nk bersalin baru buka balik..

Moga Allah berikan rezeki lg buat awak n suami.jgn putus asa dan mengalah.inshaallah,awak kuat