Alhamdulillah

Alhamdulillah syukur sya telah selamat melahirkan ank perempuan pada hari jumaat 19/6/20..dgn berat 2.8 kg..sakit dia mmg xleh bwk bincang..tpi sy brsyukur semuanya Allah permudahkan..trima kasih di atas doa kalian semua..😊

Alhamdulillah
58 Balas

Maa shaa Allah. SubhanAllah. Alhamdulillah. AllahuAkbar. Mabruk Puan & Suami atas pengorbanan dan perjuangan dalam melahirkan seorang khalifah. Moga anak yang dilahirkan bakal menjadi penyambung mata rantai perjuangan Rasulullah serta menjadi Qurratu A’ayun (Penyejuk Mata) kepada kedua ibubapa nya 💞 ‎بَارَكَ اللهُ لَكُمَا فِي المَــوْهُوْبِ لَكُمَا، وشَكَرْتَ الوَاهِبَ، وبَلَغَ أَشُدَّهُ، وَرُزِقْتَ بِرَّهُ Tahniah sekali lagi Puan & Suami saya ucapkan. Semoga Allah kira setiap peluh dan pengorbanan puan sebagai pahala jihad. In shaa Allah. Sakit dan pengorbanannya ini yang Allah kiranya sebagai jihad seorang ibu melahirkan seorang khalifah-Nya 💞 Selamat berpantang puan bersama babyomeyyyy 👧🏻💞 Doakan saya dikurniakan rezeki seperti puan juga 🥰

4y ago

Trima kasih..

Tahniah n selamat berpantang.. mmg skitnya xleh bwk bncg,, sy smpat la serik nk ngandung lg mse kt dlm labour room.. tp ble tgok mke anak rse sjok hati,, lupew da skit mse kt labour room tu.. 😂😂😂

Alhamdulillah. Tahniah sis. Saya pn tak sabar nk tggu kelahiran anak saya. Hari ni dah 39 weeks 1 day. Harap2 cepat2 la bersalin.. Apa apa pun tahniah sis...

wahhhh mesti comelkan, sis bersalin hospital mana? tahniah dan selamat berpantang ye, semoga sis dan baby sihat selalu

4y ago

Hospital htaa kuantan... Trima kasih

ѕyυĸυr alнaмdυlιllaн.. ѕelaмaт вerpanтang ye мoммy

Syukur Alhamdulillah ... Tahniah sis ... Selamat berpantang 🌹

Tahniah..slamat berpantang sis.. Semoga bby n mumny sihat slalu

Alhamdulillah... Tahniah dan selamat berpantang puan..

Alhamdullilah, tahniah ya . Selamat berpantang❤️

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang sis.