Rezeki Lain Kali

Hai mommies, saya just nak share sy kira preggy utk firstborn tp tiada rezeki harini hari ke 4 lepas keguguran. Alhamdulillah mudah juga beransur sihat mental fizikal😁 pengalaman go thru 1st trimester yg bermakna. tq juga mommies2 yg sentiasa memberi support dlm ni.. doa buat kalian sentiasa sihat hingga baby keluar juga sihat. doakan saya juga ya rezeki di kemudian season🤍

1 Balas

In sya allah.pantang betul2 nanti ada rezeki lekat balik.i have been there in on october last year.now pregnant 15 weeks.makan je folic acid lepas nie jgn stop ye