Doakan saya Dan suami mommies2 🤲🏻💕 terima kasih , semoga Allah mmbalas doa kalian

Ya Allah , semoga Nor Mashita Binti Taha dan suami (Muhammad Ryan Allani )diberikan kepercayaan Dan diberikan peluang merasa untuk menjadi ibubapa , Aamin Ya Mujib 🤲🏻 .

Doakan saya Dan suami mommies2  🤲🏻💕 terima kasih , semoga Allah mmbalas doa kalian
1 Balas

Amin 🤲 .

4y ago

“Sya berikhtiar nak dapat zuriat dalam 1 tahun . Sya sangat gembira hamil zuriat yang pertama, sekarang masuk 32 minggu jantina boy. Sebelum Sya kahwin ada fibroid dan dah buang. 4bulan lepas kahwin Sya tak lekat lagi jadi Sya pergi klinik cek . Doc cakap telur kurang matang dalam masa yang sama Sya makan ubat untuk mematang kan telur dalam masa 6 bulan. Tapi Sya makan ubat mematang kan telur tak positif hamil lagi. Jadi dalam masa yang sama Sya cuba minum susu efferty yang original dalam 8 kotak, lpas saya minum susu efferty original Sya sambung minum susu efferty coklat dlm 3 kotak dlm masa tu Sya tak thu Sya dh mengandung 1 bulan. Lepas Sya tahu Sya mengandung Sya minum susu efferty strawberi untuk kuat kan rahim Sya sampai 4 bulan,” Puan Suhaimah. Alhamdulillah tahniah puan Suhaimah . Kami doakan dipermudahkan urusan dan selamat hingga ke proses kelahiran . Pejam celik pejam celik dah 32minggu usia kandungan . Sikit je masa lagi nak menimang cahayamata yang pertama .