Assalamualaikum.umur Saya da 40th Dan baru sj kawin.moga suami dan Saya Ada rezeki dpt baby lg.Amin

Doakan Saya n suami ya❤️

19 Balas

hey,same kita jodoh dtg lewat..banyak-banyak doa.jangan putus asa.hujung tahun lepas saya keguguran 11w.sedih sanggat ylhkan umur mcm kita ini,mcm-mcm risau bila dah berusia.tuhan maha mendengar setiap doa kita,ahirnya saya berjaya mengadung lagi 11w,skrg.doakan saya berjaya mcm wanita lain.

2y ago

Amin🤲terima kasih☺️❤️.Saya pun doakan awk dikurniakan zuriat Dan permudahkan segala urusan.Amin🤲

terima kasih semua ya yg mendoakan saya.saya masih ikhtiar Dan blom Ada rezeki lg.insyaallah Ada rezeki Saya Dan semua sahabat Saya nanti dgn izinnya.Saya doakan moga Kita semua dipermudahkan urusan Dan dikurniakan zuriat tahun ni ya.Amin3x🤲

wsalam...aamin..insyaAllah sis..kwn sy ttc dh lama.. xde rezeki..dh masuk umo 40..skali dpt..kembar.. 🥰

in shaa Allah.. yakin dgn janji Allah..semoga segala urusan sis dipermudhkn dan semoga dpt zuriat..aamiin ya rabb

2y ago

Amin🤲terima kasih ya🥰

insya Allah... selamat pengantin baru. Teruskan usaha dan jangan putus asa dgn rahmat Allah ❣️

2y ago

terima kasih❤️Amin3x🤲

Wslm.. Aamiin.. Mg sis dikurniakan zuriat.. Doakan mg sy jg dikurniakan zuriat.. Aamiin

2y ago

Amin🤲terima kasih☺️❤️

wasalam , insyallah saya doakan ada rezeki baby untuk akak dan suami lg 🥰

2y ago

sama sama kak❣️

Waalaikumsalam. Aamiinn semoga dipermudahkan sis 🥰❤️

2y ago

terima kasih❤️Amin🤲😊

Waalaikumussalam. Aamiin ya rabbal alamin 🤲🏻

2y ago

terima kasih.Amin🤲😊

walaikumsalam semoga cepat dapat baby 'amin

2y ago

Amin.terima kasih ya ❤️