Inshaallah

Assalammualaikum semua , mohon doakn saya ada rezeki tahun 2020 ni ❤️ yaallah hadirkn lah malaikat kecil dalam rahim ini ?? doakn saya yaa , harap sgt bulan ni ada rezeki untk saya dgn suami ? amiinn ??

21 Balas

Semasa bersama suami, harap sis letak bantal bawah punggung sewaktu suami hendak pancut dalam Miss V dan jgn cucinya sehingga keesokkan hari. Ini untuk pastikan jumlah sperma terkumpul di dalam Miss V dan persenyawaan berlaku.

Waalaikumusalam.. semoga ada rezeki anak utk sis tahun ni.. InshAllah aminn

Aamiin..banyakkan berdoa ye sis..

aamiin...🤲 inshallah ya sis

aamiin 💕

Aamin 🥰❤️

aminnn sis 😊

Aminn yra 🥰

amin🤲🏻

Amen sis..