false pregnant

ada juga yg dpt tanda2 kehamilan tapi tak pregnantkan..wlpun prkahwinan maseh baru bla tgok org yg bru kwen cpt je dpt anak..dgn juga suami ddk jauh..😭😭bole stress pikir..huhu doakan sis dan suami bole ddk brsama n d berikan rezeki utk dpt zuriat #doakankami🤲🤲

1 Balas

No need to worry. Kahwin is not a race to have a baby. Klu awk & suami pjj, salah sorg kena mengalah. Either u pindah, or suami pindah. I surrender my job lps pjj almost 3 years after marriage pindah ikut suami. Dh dekat baru plan for conceive, sbb pregnant while pjj were really tough (I got misscarriage while pjj once). Rezeki tu akn smpai juga in the right time. Jgn risau ☺️