Nampak double line ke 1 line ?

Doakan moga ada rezeki saya & suami ? Dah 2 tahun kahwin, belum ada rezeki zuriat lagi. Setahun yang lepas saya keguguran.

Nampak double line ke 1 line ?
65 Balas

Sy nampak line tu. mcm sy hr tu, cek guna clearblue baru tahu hihi hormon hcg kurang. Kena tggu 1/2 mggu lg mmg akn terang sis. Btw tahniah. Jg kandungan baik2.

4y ago

Nnti klu ada apa2 info update ya... Skrg lockdown.. x berani nk pi klinik test darah. Rela tggu lps semua dah ok.. Melainkan ada emergency.. terpaksalah tawakkal juga pergi ke hospital. Harap2 Allah semuanya ok. Dan semoga Allah lindungi kita semua dari covid19. Semoga semuanya pulih dgn segera sebelum ramadhan. Aamiin.