1 line atau 2 line

Salam mom,nak pinjam mata mom² kt sni..nampak 2 line ke 1 line..sy nampak line 1 lgi tu samar² ja..tk nk juga mengharap sangat,kalau ada rezeki tu ada la..lgi pn sy period irregular..#ingintahu #bantujawab

1 line atau 2 line
10 Balas

Minggu depan test semula kalau masih delay period awak. kadang2 awal2 memang xtepat.

3mo ago

Oky tq info..nti sy test semula..

nmpak samar sangat².. boleh ulang check dlm 4 ke 5hari lagi.. in sya allah

3mo ago

Baikla..terima kasih

Faint line lagi bole cuba nnti. Semoga ad rezeki. Amin amin amin

3mo ago

Amin² terima kasih doa nya..

Sy nmpk 1 line ja.. klu masih delay period nanti test lg upt

3mo ago

Tq info..nti sy check semula upt..

mcm dua line sis..mgkin awal lagi..Cuba cek seminggu lagi..

3mo ago

Terima kasih awk..

vvvvvvfl. test semula after 2-4 days tau. moga murah rezeki

3mo ago

Okay..Amin² terima kasih

saya cek samar² smpai la ke mggu 37 , bby girl

1 jer