UPT @ DPO11 ada faint double line

Macam ada faint line? Doakan ada rezeki saya & suami kalini. Kehilangan 2 anak syurga sebelum ni, harap ke-3 berjaya 😭☺️

UPT @ DPO11 ada faint double line
8 Balas

InshaAllah ada ni. Lepas 48 jam repeat lagi sekali. Saya pun guna upt ni jee masa detect pregnant. Dari dpo 9 dah dapat line samar. Test selang 2 hari makin pekat 😊

Sy perna macam ni tpi kena scam🥲lepas cek clearblue rupanya tak pregnant pun. Harap2 dalam masa terdekat ada rezeki sy

Semoga ada rezeki kalini. Jaga diri elok2. Jangan lasak sgt ye. Jaga makan jaga minum, in shaa Allah

nampak mcm ada. cuba beli dipp&tell dan test semula selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j.

saya pun dpo11 jgk... gugur dh 5kli, last. gugur 10/8 tk period smpai skrg

inshaAllah rezeki tak salah alamat. tahniah sis! moga Allah jaga

Inn shaa allah ada tu. Smoga adaa rzeki awk aamiin

nnt test balik