Nampak double line ke 1 line ?

Doakan moga ada rezeki saya & suami ? Dah 2 tahun kahwin, belum ada rezeki zuriat lagi. Setahun yang lepas saya keguguran.

Nampak double line ke 1 line ?
65 Balas

saya dulu mcm ni jugak sis. hari2 buat test upt. beli banyak2 kat shoppee. mula2 macam tak percaya sebab ingatkan mata problem ke, atau sy yg berharap sangat sampai 1 line pun nampak mcm 2. tp hari2 test alhamdulilah. mmg pregnant. mcm tak percaya. hehehe.

Terima kasih semua yang mendoakan dan bagi pandangan 🤗 Saya dah check guna upt clear blue. Alhamdulillah. Doakan kandungan saya sihat & sempurna yea 😊

4y ago

Alhamdulillah tahniah, jga diri elok2 ar

npk double line..utk kpastian,test lg skali selang bberapa hari...klu sy lg suka test guna yg digital clear blue tu,akn kluar pregnant/not pregnant..lg cnfident

Sy nampak line tu. mcm sy hr tu, cek guna clearblue baru tahu hihi hormon hcg kurang. Kena tggu 1/2 mggu lg mmg akn terang sis. Btw tahniah. Jg kandungan baik2.

4y ago

Nnti klu ada apa2 info update ya... Skrg lockdown.. x berani nk pi klinik test darah. Rela tggu lps semua dah ok.. Melainkan ada emergency.. terpaksalah tawakkal juga pergi ke hospital. Harap2 Allah semuanya ok. Dan semoga Allah lindungi kita semua dari covid19. Semoga semuanya pulih dgn segera sebelum ramadhan. Aamiin.

Berapa minggu dah lewat haid? Kalau baru beberapa hari or baru 2- minggu,cuba tunggu cukup sebulan dan check sekali lg. Mungkin lebih tepat.

Tp sy macam nampak ada lg 1 line... Tp samar2 sgt... Nanti sis try la lagi lg 1 @ 2 mggu akan dtg... Slagi xdtg period boleh la try

Saya nampak dua . utk kepastian sis , sis buat lg upt selang berapa hari . In sha allah ada rezeki buat sis dan suami . Aamiin

Double line samar sis . Repeat test 3 hari lahi . Inn shaa Allah makin terang. Moga Allah permudahkan urusan beroleh zuriat❤

Hi sis.. sama kes dgn sy skrg... very faint line.. tapi bila tes guna clear blue pregnant 3-4mggu. Dok keliru juga skrg.. 😥

Nampak 2 line. Cuma 1 line tu Kabur lagi. Tunggu lagi 1@2 weeks cek upt lagi. Moga ada rezeki sis Kali ni, aamiin..