Double line

Tak beberapa jelas .. doakan moga ada rezeki saya . insya-Allah .Amen

Double line
18 Balas

jelas sgt dah ni puan, klau samar tu dia nampak x nampak je double line tu, tp ni terang lgi nyata,, tahniah allhmdlah rezeki puan in sha Allah ada

tahniah.. alhamdulillah.. semoga mmy n baby sihat2.. doakan ad rezeki lepas ny🥰

Alhamdulillah tahniah 🥰 semoga kandungan sihat hingga bersalin aamiin

bg sy cm.niee dh jelas... alhamdulillah.. tahniah bakal ibu

Alhamdulillah... Tahniah... Semoga dipermudahkan segalanya...

tahniah mama. dh nmpk jelas tu double line. jaga elok²

Yg ni lebih pd jelas sis.. insyallah .. tahniah +ve

ni jelas dah ni.. guna dip n tell lagi terang

tahniahhhh .. jaga kandungan elok2 🥰

tahniah sis.. jaga diri baik baik puan