Xpasti

Dlm pkol 8 mcm tu sy g kncg tiba2 mnyembur keluar drh ni sketol mcm ht ayam.. Sy plak mmg pregnant 5w+ mcm tu cuma tggu lg 3w utk scan lg cek heart beat, tp bile dh kluar mcmni sy trs pikir ggur, tggu suami balik surau trs ajak g hospital, doktor cek bwah, scan, cek upt, ambil sampel drh... Mcm2 la jd bhan dorg mse tu end up.. Doc scan utk kali ke3 doc ckp kantung masih ade.. Jln bukaan pn masih elok terttup mmg xbuka.. Sy cnfuse sgt2 cuma doc bg 2 kata sma ada kandungan msih awal, janin xde heart beat lg then, luar rhim dan kandungan xjd, yg kluar tu hanya darah beku kata doc sbb klo janin dia ade isi putih2 skit mcm isi ikan,tp yg sy ni mmg. Ketul drh sepenuhnya mcm ht ayam tu.. apa2 tggu 26/8 kna refer pakar, doakan sy ya mommy2.. Hope ade rezki sy.. 6thn sy mnnti, doc nk pastikn kandungan brapa weeks pn xblh sbb 1hb 7 sy period.. Sdgkn pg kat swasta doc sane bgtahu dh 5w..sy risau mmg xlena tdo dibuatnya

Xpasti
77 Balas

Sis jgn stress n bedrest. Sbb kandungan pn awl sgt.. Sy mase bleeding mcm ni igt da gugur..g hospital kerajaan check upt negatif.. Hari ke 3 bleeding sy stop mkn ubt kuatkan rahim sbb Mmg igt x pregnant n Kepala nak pitam je. Igt Kesan ubt tu..hr ke5 bleeding kuar mcm kantung.. So jd confius pregnant ke x.. Kuar result darah Rupenye mmg pregnant Tp awl sgt.. Then skarang sy terfikir myb kalo sy terus ambik ubt kuatkan rahim myb still ade lg.. Rase Geram pn ade sbb upt hospital kerajaan mcm xbgus sbb xleh detect pregnant awl.. Sbb check upt sendiri beli pn xdela mhl sgt result positif.. Redha jela skarang

5y ago

Ok.. Nnt c up sy tye kk.. Tq sis share opinion dgn sy😍