gugur atau x

hai nak tanya ada ke yg alami mcm sy.. pg td sy turun ketulan.. g emergency doc pegg ketulan tu kata doc tu hanya ketulan drh period lama.. lgpun period sy irregular bila buat tvs scan kantung masih cntik cuma xnpk lg janin nya.. kene jumpa pakar lg 2mnggu bila jd mcm ni .. sy msih ada harapan lg ke?😢#ingintahu #pleasehelp

gugur atau x
1 Balas

Awak ada rasa sakit tak?

12mo ago

inshaa Allah mdh2an harap masih ada harapan lg dan sy cuba pkir positif😊 mekasih sis❤️