Treatment For Eczema Baby

Discussion for eczema babies.. The best solution treatments..

3 Balas

Cara nak merawat eczema ni agak susah. Kita kene try and error. Benda pertama sekali kita kene pantau adalah pemkanan anak. Yang breastfeeding pun kene ikut pantang makan sbb bole kene dekat anak juga. Untk pemakanan galakkan makanan yang organik. Cth ayam organik ikan fresh bkn la frozen. Sayur dan buah pun kene try and error. Mulakan sikit2 baru kita upgrade yang baby tak bole makan. Bila semua yang tak bole makan baby dh pas itu la dikira eczema tak ad.

Haah. Baby ni kena try n error. Saya baru lepas beli calamine kat farmasi. Pharmacist tu cakap baby ni kena tgk pada kesesuaian die. Tu yg kena try n error

sy up kn