lotion

hye mommies , ang suggestion on what the best lotion for babies ? currently im using johnson baby lotion but my baby skin still dry

9 Balas

i use cetaphil baby daily lotion. mula2 i pakai brand anakku. tapi tukar cetaphil. sbb was2 plk nak letak kat muka baby. haha. bila pakai cetaphil, hilang dh was2 tu. so far, ok la guna cetaphil, kulit baby makin okay. hee.

5y ago

sy juga pakai cetaphil baby..mmg bagus utk kulit kering

try cetaphil . sebamed so far 2 brand ni sngt2 bagus untuk newborn biasakan baby baru lahir kulit sngt2 sensitif klau da umur 3 4 bulan mcm tu baru bole pakai anakku or johsons mcm anak2 saya

Sy bg baby pkai sebamed.. dulu kulit muka die kering sgt.. da pkai sebamed bru ok.. tp price agk mhl ckit la..

Saya guna baby oil tropika.. alhamdulillah kulit baby ok sangat

try brand lain plak .. tk semua sesuai dgn baby kan.

use ezeera lotion or vegebebe lotion good for dry skin😊

5y ago

beli kt farmasi sis...

sudah try tropica? my baby dulu guna brand tu.

5y ago

tq sis

U can try Pureen ..

Buds