Susu ebm botol

Dilema betul , anak 8bulan taknak susu dalam botol . Kita kena masuk opis bulan ni . Dia tolak botol feeding , ada tips tak mommies ? Before this okay je dia botol feeding kalau ibu dia masuk ofis . Kita masuk ofis by quater , mostly mmg kt rumah DF je . Bila mcm ni jadi Susah hati sbb anak taknak minum susu , rasa nak resign je dulu .

4 Balas

anak mkn ok ke sis? sis fokus kt mkn je dulu xboleh ke?

1mo ago

klau mcm tu xde masalah pape pun sis klau dia xnk susu botol, mcm anak sy 8bulan, start 6bulan haritu mmg kurang dh susu botol,msuk 7bulan terus xnak dah, sbb dia dh mkn byk, nyusu bdan je tu pun time nak tidur ..