Baby taknak susu botol

Hi momies, ada tips or cara mcmna nak train semula anak hisap botol susu? sbb before this, dia pandai hisap tp since terbiasa dgn direct feeding terus dia tolak susu botol. ada suggestion tak? #pleasehelp #bantusharing #firstmom #firstbaby

4 Balas

sama dgn ank sy..sy try bg jugak.bancuh susu sikit2.selang seli kn dgn bf.pas tu lebihkn dgn susu botol.lma2 nt dia biasa

follow pakar laktasi puan nadmasrom. puan nad ada share cara nak pujuk baby yg reject botol susu

Baby tak nak terus puting botol ke?

Baby tolak terus puting botol ke?