Baby 8 bulan reject susu botol

Asslm mommy, nak tanya normal ke baby 8 bulan reject susu botol, tapi df dia okay je..but before ni baby saya mmg okay je dgn susu botol, tapi dia berubah sejak masuk 8bulan. Bagi je botol dia tolak..syg susunya sbb s26, rasa bazir asyik dibuang

1 Balas

ade je baby mcm tu , ank sy dri 6blan smpai 3tahun bru minum susu botol. mungkin sbb die dh blh mkn. mummy.lh je try bg dlm cawan atau botol yg ade straw, klau die dh pndai. atau blh try tukar puting botol .

2mo ago

TQ mummy for your suggestion