Bsp

Diet ap yg elok untuk mkn malam? Sy ratah lauk, Esk ya pukul 8 pagi cek 5.8, tgh hari ptng semua ok. Pagi je naik.

15 Balas

sama sy...chek bsp wktu pg je naik...3x chek..pagi je..skrng mkn ubt doc bg..mgu dpn chek bsp..tgk pg naik lg ke x..

saya pn mcm tu juga..pagi sangat tinggi..perlukan insulin dan ubat untuk normalkn paras gula dalam darah..

4y ago

yg ptg jangan makan makanan manis...elakkan sangat2...baby kecil lebih bagus dari besar..nanti baby jadi besar juga selepas bersalin...😍😍😍

Sebelun kul 10mlm,minum air campur buah lemon perah.... Jgn letak gula insyaallah bacaan cantik...

cuba mkn mlm pukul 7 paling lewat.. pastu jam 9@10 tu bykkan minum air.....

Biasa kne cek bsp ni week ke brpa?

4y ago

Ok thanks, nice info.