Bagaimana nak turunkan kandungan gula dalam darah??

Hri ini saya cek bsp dah...jd mlm sy puasa mula dari jam10mlm Sy mkn smlm jam7 atau 8 mcm tu... Makan nasi sedikit kira2 satu senduk ja...lauk sup ikan ..air minum air mineral ja.. Tp yg peliknya cek bsp td result 6.0?.. Knpa bole tinggi???... Dah 3x ulang bsp asal pagi result mmg teruk...yg lain smua ok juga???

2 Balas

Sy pom sama bangun pagi mmg naik cek bsp...bangun terus cek. Xboleh gi mandi ke solat ke akan naik tggi. Pelik jugak walaupon xmakan ape ape lg

Sebelum check bsp, mkn epal hijau sebiji

5y ago

😁