Tanda darah tinggi

Di hujung kehamilan, ada tak yang tiba-tiba sangkut darah tinggi? Apa punca ia terjadi? Saya confuse...Sebelum ni takda pun

2 Balas

sbb baby dah makin membesar, so dia tolak organ2 mommy & jd punca salur darah menekan tu yg kadang ada darah tinggi. ikut nasihat doktor ya mommy. Insha’Allah takda apa

sy sangkut drh tinggi. admit ward sbb early contraction. cek tekanan darah, tinggi la pulak smpai 170 plus atas. esok hari nye terus beranak😅