Normal ke?

Normal ke kalau dah nak hujung habis pantang tiba tiba darah keluar banyak? Risau pulak.#pleasehelp #advicepls #bantusharing

2 Balas

normal jika dalam tempoh nifas... harini dh hari keberapa ya?? biasa nifas ni paling kejap 44 hari paling lama 60 hari..jika risau dan mmpu puan boleh pergi klnik mintk doc chck keadaan rahim puan dah kecut sepnuhnya ke asal atau masih belum.. jika belum maknanya belum abis keluar..tu apa doc pnh share ilmu pd sy dlu la yg sy tahu .mg dpmudahkan segalanya amiin

Normal. Saya haritu hari yang ke 42 tiba2 darah keluar balik banyak skrg dah tak ada. Jgn risau ya