Anak dh masuk 9 bulan

Dh pandai tolak bubur, xnak makan yg solid. Nak makan biskut je. Nk gigit2.. xsuka yg cair2 bubur semua tu. Risau dah 2 hari xmakan nasi dan bubur

2 Balas

Hi mommy. Kalau anak start nak menggigit selalu nya anak nak tumbuh gigi. Bila tengah nak tumbuh gigi memang anak akan demam la. Tak selera makan la. So still bagi tapi mungkin bagi sedikit dan bagi kerap. Tak pun cuba bagi buah juga so anak boleh gigit.

bole bg makan buah