Ragu2 samaada pregant@tak

Dh lewat period 13 hari cek upt neg then g klnik jumpa doc..doc scan perut doc kata nmpk kantung tapi takde jantung😔doc kata suruh dtg lg 2 minggu..siapa pernah mcm sy???adakah sy mengandung??doc kata kalau lg 2 minggu xde jantung bby,ia akan gugur😭😭😭tp knp ya buat upt neg bila scan ad kantung plk??tlg share kan pgalaman ibu2 semua.

Ragu2 samaada pregant@tak
13 Balas

Klu masih awal mmg tdk nmpk lgi,tggu 7 minggu bgitu atau 10 minggu bgitu,yg penting sis bnyk2x kn brehat jgn buat krja berat2x