39 weeks

Dh baca buku pink tanda2 mok brsalin tp lain bdn lain jga tnda2 kn. Kdg baby mgeras.. n ada sakit bwh perut.. tp xkerap.. skit mcm mok period j.. msih blh tahan. Baby pn gerak mcm biasa. Adkh tnda mok bsalin jga kh klu mcm nie..

8 Balas

Sis alami sama dgn sya..39week4day..masih confuse what kind contraction it is..kalau sya tetibe sakit perut kat bwh,suami pula yg emosi nak angkut segala beg..dlm minggu ni dah berpuluh kali dia angkat beg tapi tak jadi,bab sakit tu hilang.😅..ntahlah bila lah aku baru dpt ke hosp..tak sabar nak jumpa baby..sakit pun sakitlah,demi suami sya cinta sya sanggup..kita sabar ya sis,nak dekat dah habis drama kita ni..drama mengandung😂.

4y ago

Alhamdulillah...tamat sudah journey preggy sis..selamat berpantang sis😘😘sya belum lagi ada tanda.😔doakan sya ya sis..