36weeks 1day

Dh rsa dh tanda2 sakit2 bhgn perut.. suami ckp mgkin latihan contraction.. ? kdg bby mgeras smbil tolak2 k ats n sondol bhgn bwah kta ???.. comel rsa nya.. tp tu lh.. tggu due nie mkin hr mkin seram plak.. spa mcm keadaan sy skrg nie.. blh kgsi x tanda2 mok dekat due tu.. ?

8 Balas

da brp weeks skg sis? bila due sis? sya pun da rasa daaa bhgian laluan tu da kerap amat pedih huh bilaa dia nolak2 trasa betul dekat laluan daa tnggu masa dia mau kluar ja kalik... due 30/10/20 skg da 36week 2day

Samalah.. Sy 36 week 3day.. sakit lain mcm... Skrg dah xleh gerak mane2 sebab kalo gerak je mlm sakit yg amat..semoga dipermudahkn urusan Kita semua..aamiin...

Mcn sye sakit kat bawah perut.. Pastu malam buat2 sakit perut.. Mcn baby tengah belatih nok keluar.. #36weks 2 day

4y ago

waaa kita sma la sis due date... skg pun da 36week 2day...

sama mcm saya.. Alhamdulillah, skrg saya 38w.. semoga dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin

Esok 36 week🥰🥰 Semoga Allah permudahkan urusan kita semua...Aamiin....🤲🏻

semoga dipermudahkn sis bersalin nti..

semoga dipermudahkan ya

semoga dipermudahkan