just share?

Spnjang prggy emosi syaa sllu brtukar² .. kkdg rsa nak mrah sdgkn mslah tuu kecik jer .. kkdg pndaii give up dgn drii sndrii?pling bnyak pandaii sdih² nangis² sndri klau tngok movie sdih vdeo sdih atau kkdg suami bruu mok tegur bnda slah skit dhh emosi mok nangis ?dkat mok brsalin nie syaa sllu think positive sbb tulah .. emosi x mnentu ??‍♀️mmpi pun sllu muncul pelik² kdg² bnda yg mngembirakn .. syaa nie pelik skit?msa bersalin pun belum tentu bila?apatah gik berpantang .. dhh duk trpkir mok carii krja??tulah suami sllu kata .. jgn pkirkn dulu hal mok krja .. jga drii dulu .. sttle smua dh sihat bruu boleh pkir krja katanya?kkdg suami xmok sya runsingkn pkiran . . Jadi suami pun kata nnti kita dua sma carii krja sma²?syukur suami jenis yg memahami? #37week4day? #sabar menanti kehadiran bby boy?❤️

2 Balas

Yalah sis tak dpt nk nafikan time preggy ni byk kerenah yg pelik2 muncul tanpa keinginan kita sendiri kan? Nk tak nak kena hadap jugak . Kalau tak diluahkan 'tak lepas' rasanya apa yg bersarang di hati kan huhuhu. Sabar je lah kan

Syukur..Alhamdulillah...sy pun mcm tu masa preggy...kdang tetiba nngis..lagi2 masa pantang..first time kan ada anak.. Fkir bukan2..nsip baik..husband mmahami..byk bntu