Alhamdullillah

Delay sehari period,try test upt pg td..Alhamdullillah +ve..doakn kndungan saya sihat & kuat ye,,sebelom ni pnh keguguran,rezeki xpanjang..harap kali ni baik2 je..Aamiin

Alhamdullillah
51 Balas

Tahniah.. Sama dengan saya, keguguran 3 hari sebelum hari raya aidilfitri tahun ni, itu adalah kandungan pertama lepas 4 tahun berkahwin.. Sekarang positif semula lepas 3 hari delay period..harap kandungan kedua ni sihat..amin

4y ago

Tlg jaga kali ni yee.. Tlg bnyk kan bedrest

Tahniah.. Aminnn.. In shaa Allah.. Semoga ibu dan baby sihat2 belaka.. Dan dipermudahkan segala urusan ketika mengandung dan bersalin nanti.. 😍

4y ago

😊sama2 kasih..

wahhh pekatnya! tahniah moga selamat ibu dan baby ya. stay safe and healty ya sis

Alhamdulillah tahniah.. Kalau terang macam ni.. Insha Allah.. Kandungan kuat...

Tahniah Alhamdulillah..jaga kandungan dan jangan lupa buka buku pink awal..

Aamiin, Semoga sya bulan juga + hamil aamiin yaaa rob🤲🤲🤲🤲🤲

Alhamdulillah tahniah. Tumpang gembira nk dapat orang baru😊

Tahniah sis...doakan saya jgak ye..moga ada rezeki taun nie

4y ago

Terima kasih 😊

Tahniah sis. Doakn saya bulan ni jg positif ya.. Amen..

Tahniah.. Jaga diri.. Jgn bt kerja berat.. 😊😊