35 week

Dekat2 nak bersalin ni asyik nak makan je kerja, tak benti2, pastu bila da full mula la perut tak selesa, kejap2 mkan coklat, kjap2 kunyah itu ini 😂 mommy ada yang mcm tu tak 😅

9 Balas

hahahahaha kan!!? saya dah 38minggu . due date 18/10 ni , asyik lapar je memanjang , tak boleh kosong lah dalam mulut ni ada je benda nak dikunyah 😂😅

Hihi..sy plak lepas bersalin,bby 2bln lebih.. asyik nk ngunyah je..😅😅misi kuruskn bdn lps bersalin x berjaya😥

sama la sya sis.. da 36week 5day asyikkk mau mkn jaa mmnjang... mkn x bnyak laa tapi kerap 🤭

Sama la saya 35w3d .. kerap lapr , tapi tkleh makan full sgt .. so kene makan sikit tapi kerap

yer sama lah! rasa tak puas makan sampai suami ckp takut tgk asyik nak mengunyah jer

Saya skrg 35w 4d tp hilang selera makan. Lapar tp xleh nk mkn rse muak bila mkn.

sama dgn sya 35minggu..mulut asyik nak mengunyah jer..

makan je sis.. lps pantang tk dpt mkn lg sedih 😂

Sama la.. sye pn mcm tu.. mulut je xleh ddk diam..