rasa full je perut,pening dan mual

Hai mom semua..nak tanya normal ke prggy 5mnggu perut ni rasa full je..full tu mcm prggy lebih dri 4 bulan asal makan je rasa perut kembung..sebelum ni prggy xde rasa mcm ni..dah tu asyik sakit kepala n mual..mula ni nak kena sntiasa kunyah..baru hilang sikit mual..ada x apa² susggestion..

1 Balas

Iya Puan.. masa awal kehamilan, saya pun macam tu. Cadangan saya, kerapkan makan tetapi sekali makan kuantiti sedikit. Makanan yg sihat ya.

4y ago

MasyaAllah.. Tahniah Puan Jue 😍