Check up di kk

Dekat kk ada buat scan ke? Teringin nk tgk , minggu depan 12w check up pertama org kata nnti tekan2 perut jeh nak ukur ... Itu pon nurse tanya kenapa lambat haha ... Saya nk scan kt klinik swasta awal bulan haritu tpi financial tak mengizinkan kalau tak lagi awal saya g kk sbb lagi yakin kalau dah scan . Kalau kat kk ada buat scan ,minggu ke berapa ye dia buat ?

1 Balas

klu kk tmpt sy, 12w, 20w, 28w dan 36w. kalau ada rujuk pakar hsptl pun akn ada scan juga..tapi ni bergantung pd keadaan ibu. dan sy ada buat scan dkt luar utk detail scan.