pregnancy

Hi dears nak tanya sy bersalin Jan operation sbb over due date.. Lepas 1 minggu tempat czer ITU keluar darah banyak then Dr operation balik jahit tempar czer.. Ade mommy siape2 jadi mcm ni ke? I dah pregnant skr Ade ke ape risiko

3 Balas

Sila refer doc sis sama ada keadaan sis mengizinkan atau tidak utk pregnant lg sbb luka mcm tak sembuh sepenuhnya.. kebiasaanny doc akn minta kita jarakkan kehamilan dlm 1-3 years..

Hi sis. Berapa lama masuk ot utk jahit balik? Ade hosp dressing dulu ke? Saya pon Dr baru bukak balik tmpt jahitan🥺

maksudnya awak pregnant lagi ke sekarang ni?