Berat tak naik2, bmi underweight pregnant 15minggu

Dari kecil2 berat memang payah naik, ramai yang kata nanti berat naik masa pregnant tapi samaa je sekarang. Naik 500g, 1kg je still maintain under weight. Atleast kena naik 8,9kg baru bmi normal. Baby sihat dan aktif tapi mak dia ni tak normal💆

1 Balas

try mkn makanan berkhasiat ikut piramid makanan....... mkn supplement..vitamin c ..calsium omega puan kena chck balik pemakanan puan bagaimana..apa yg kurang n etc...mg dpmudahkan segalanya .aamiin