Baby besar, Sy 35mgu aritu berat baby doktor scan 3.993kg.. refer htar doktor, 26/3 ceaser.. stress

Dalam dilema..

1 Balas

dilema kenapa ya ibu? sbb czer ke? inshaAllah tak ada apa..sy pun czer sbb bby besar...serah diri 37w. rasa lebih tenang..lps bsalin mmg perlu tenaga jd jgn bg emosi -ve.

6mo ago

ye sbb 6 org Anak sblm Ni semua bsalin normal.. yg ke 7 Ni je ceaser.. dan kalau ceaser Sy nk ikat trus.. Sy dlm dilema sbb takut baby scam.. nti keluar tiba2 kecik