Baby Scan 5D

Scan 5D baby aritu 26 minggu sekarang dah masuk 27minggu...dok teringin nak gegirl.. Tp doktor kata boy.. Tp dalam firasat hati kuat kata baby girl...apa2 pun redha ja lah janji baby sihat.. Sape kat group ni sama macam sy.. ?

Baby Scan 5D
2 Balas

Bile due? Sy pn scan 5d bru ni 26 minggu lebih... Hri ni dah 27 minggu... Sama la mcam sy... Teringn nk ank prempn... Naluri pn ank prempn... Scan detail hri tu mse 21 minggu dah nmpk boy... Scan 5d pn boy jugak... Mmg xdpat disangkal dh la... Confirm2 boy... Bersyukur jer la ank laki atau prempn... After 3 years of marriage bru nk dpat sorg...

4y ago

Kan.. 😅

Kalau tgk dr raut wajah scan tu mcm boy..xpe anak lelaki pon sbb tggungjwb mereka pd kita smp kita tua..hihi..🤭

4y ago

Tak pa sis.. Janji sihat ja kan.. 😊