Apa yang mesti ada dalam beg ibu? Jom kongsi!
Voice your Opinion
Tisu basah
Pampers anak
Hand sanitizer
Tisu poket
Snek anak

5426 respon

87 Balas

Smua d atas🤣🤣beg mak ea dh mcm poket doremon kata ayah ea..sbb sbut je pape smua ada bila kuar dr beg mcm yg d hajati..bhahahaa🤣🤣🤣🤣🙈✌

Pampers, tisu basah, ubat melecet bontot, botol susu dan susu sbb anak saya minum susu botol. Kena jugak ada minyak angin utk sapu kt perut anak. 😍

Pamper, minyak yuyi, tisu basah, baju n sluar ganti,buku klinik anak, selimut kecil, stokin n kasut anak..😂😂

Semua kena ada. Me n my husband unplanned person. After work, trus g swimming. Malam suddenly nk naik cameron.

Semua di atas & saya pasti akan bekalkan sepasang baju seluar😁😁

pampers wajib kalau kluar dgn anak plus seluar stu takut bocor jehehe

semua saya ada. tak sangka bag kecil boleh muat semua barang. hahaha

Semua ada heheh,barang yg pting utk bby,sbhagianya utk mmy😄

Beg baby dah separated dr beg sy. #TAPSupermoms #29thNov20

mama dah takde handbag. semuanya guna diaper beg je ahaha