Lotion stretch mark

Dah terlambat ke 32week baru nak sapu lotion stretch mark ? Setakat ni saye rase gatal sikit dkt bhgian perut tpi saye tak garu dan saye baru je nak sapu lotion.

7 Balas

Stretch mark ni akan tetap ada dekat certain org. Even sapu dari awal pun still ada. Mcm saya anak first takde sapu apa apa pun siap garu perut stretch mark satu pun xde . Then time 2nd baby ni stretchmark teruk sampai ke betis2. Takpelah moments pregnancy. Just sapu je lotion biar skin x dry. Saya pakai cocoa butter brand palmers.