Stretch Mark Lotion

Hi ada sape2 tahu tak.. stretch mark lotion brand apa yg oke? ?

16 Balas

Sy pakai Palmer cocoa butter dgn bio oil. So far takde stretch mark lagi. Tp sebab perut kecik pun ye jugak

Sy guna Aveeno tp my gynae ckp guna aloevera gel pun dah ok. Everytime lps solat, sapu.

saya pakai palmer. sapu dekat perut, sampai kulit perut terlebih mulus dari muka. 😂

5d ago

even dah 4years ago nak tanya jugak 😂sapu direct dekat perut?

Deildaz stretch mark serum. Saya dah guna. Cepat je hilang.

Nana mahzan ada share...pakai rosken dry skin warna blue....

Palmer's cocoa butter. Dah 8 bulan lebih takda nampak stretch mark

4y ago

Tak ingat dalam 3 or 4 bulan macam tu dah start pakai. Apply pon ikut kerajinan 😅

Pureen pny pun ok jg..perut lembut je kalau pakai.

Kalau saya,saya pakai jenama cocoa butter

Palmer coco butter..

Palmer Coco butter