Stretch marks

Dari awal pregnancy.. Saya dh pakai lotion siang malam (Palmer Stretch mark lotion) kadang2 sapu olive oil atas lotion tu tp masih ada stretch marks.. kenapa ada jugak? Sedihla tgk. Baik takyah pakai ke camna

4 Balas

teruskan je pakai sis xsemua org ambik masa cepat untuk pudar ada yg mkn masa sampai bertahun2 baru pudar . Dari xguna lotion baik guna xteruk sgt strecthmark tu & normal laa klau ada sikit2 strecthmark sbb kita dh mak2 bkn ank dara lagi ☺️

sama la sis,saya pun hari hari sapu minyak kelapa dara dekat perut tapi still apa kesan merekah juga. takpe itu lumrah lah perut makin besar teruskan je sapu supaya dia tak teruk dan kering sangat.

Sebab genetic juga sis. Continue je pakai stretch mark lotion tu. Kalau tak pakai, kang takut jadi makin teruk

sma laa makin sapu makin byk ja yg baru naik haha so sy enjoy je. xpe lps beranak kita come back melawa 🤣