Mnunggu hari

Dah smpai waktu tp belum ada tanda hanya perut kerap mengeras je..

6 Balas

Tme ksh semua . Sy dh selamat bersalin betul2 40week due sy. Tme ksh mendoakn. Moge urusan kalin juga dipermudahkn. Amin....

4y ago

alhamdulillah... tahniah.. sis ni ke yg ada share pnh mnun pati haruan untk cptkan bukaan, kandungan sblm ni?

Smoga lancar bersalin nya sis sblum due..saya pun due 7/11 belum ada tanda2 lagi harap dipermudahkan seblm due Amen..

4y ago

Amin...

Sama la kita! Perut je asyik mengeras. 7hb ni dh kena serah diri utk induce klu xbersalin lg.

4y ago

Ank first ni. Huhu takutnya...nk bersalin takut, xbersalin pn lg takut.

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

4y ago

Aamiin

Ye sy la tu.. Dh slmt bersalin dh

semoga smuanya d permudakn sis