38w tp takde tanda lagi

Sakit pinggang dan ari2 waktu malam je . Siang okay. Baby selalu mengeras. Nk kira pergerakan pun dh confused sbb selalu mengeras je . Mengeras atas je. Mengeras bhgian bawah perut sekali pinggang tu waktu malam je. Apa perlu buat eh ?#bantusharing #ingintahu #bantujawab

3 Balas

π‘ π‘¦π‘Ž π‘‘β„Ž π‘›π‘˜ π‘šπ‘Žπ‘ π‘’π‘˜ 39𝑀 𝑝𝑒𝑛 π‘₯π‘‘π‘Žπ‘ž π‘Žπ‘π‘Ž π‘‘π‘›π‘‘π‘Ž 𝑙𝑔 ... π‘π‘Žπ‘π‘¦ π‘ π‘¦π‘œπ‘˜ π‘Žπ‘”π‘˜π‘›π‘¦π‘Ž π‘‘π‘‘π‘’π‘˜ π‘‘π‘™π‘š π‘π‘’π‘Ÿπ‘’π‘‘ ...

sy ank first 42w... skrang sy 39w takut rasanya kena induce lg,sy mcm sis jgk mlm je sakit pgang bawah n ari2

rilek saja. baru 38w

3w ago

cumanya kalau dah mmg takde tanda lagi, chill2 je dulu. bukannya dah overdue nak terlebih risau