Lepas makan muntah

Dah seminggu ni lepas makan mesti muntah. Bila tak larat mmg tak puasa. Bila larat tu puasa mcm biasa, tapi bila berbuka/sahur habis semua makanan muntah balik. Dah makan sikit2. Masih muntah. Dah tak larat sekarang ni. Dah down sangat. Menangis. Sbb rasa tak lalu, lembik je.

1 Balas

Better jgn puasa kalau ada alahan muntah sbb bhya utk awk jgk.. bdn tkot dehydrated.. btw try tips ni utk hilangkn morning sickness.. btw awk kaji mana makanan yg buat awk muntah mcm sy tkleh makan nasi, ayam, mnm air masak..