Alahan berpanjangan

Nak tanya ada tak ibu2 yg alahan berpanjangan? Saya dah 16w tapi makan masih tak lalu dan masih kerap muntah. Checkup dah 2 kali berat turun sepanjang ramadhan ni. Saya puasa bila larat je.. Dah 22 hari ramadhan saya puasa 14 hari je setakat ni..

1 Balas

sy..asal mkn muntah..tp sy mkn je..bygkan berat 40 kg sblm puasa..smpai skrg pun kt situ je..tp apapun doktor sy suruh keep je makan apa² yg lalu dan banyakkan minum air masak. satu tahap nanti akan normal balik katanya. padahal ni ank ke-4 jadi teruk camni. plan nk scan lps raya dan buat buku. harap naiklah 41-42 nanti 😅

1y ago

Same lahhhh. Tiap pgi still nak muntah2. Xboleh makan byk nanti muntah blik mknn. Berat pon trun sikit dah. Byk kan makan buah 🫶🏻