Morning sickness

Macam mana nak hilang kan rasa nak muntah ni ye? Saya dah makan sikit tapi kerap pun rasa nak muntah. Saya tak makan asam. Ada makanan atau cara lain ke boleh saya buat? Kadang bila baring je pun rasa nak muntah. Rasa tak larat sangat. #advicepls #ingintahu

1 Balas

cuba minum air suam. air sunquick ke. sy kalau mual ni selalu minum air yg masam2. Lepas tu perut takleh kosong kena makan even sikit takut masuk angin tu yg buat kita lagi mudah nak muntah.